Programma

12.00 – 13.00 uur : Wethouderslunch (op uitnodiging)
13.00 – 16.30 uur: Opening, lezingen en deelsessies
16.30 – 17.00 uur: Netwerkborrel

Keuze-programma

Na de plenaire opening volgt er een keuze-programma
met interactieve deelsessies, aanmelden kan bij ontvangstbalie.

 

Locatie

Seat2meet.com Utrecht CS
route en parkeren 

2s2m

 

 

 

 

Sprekers

Ton Wilthagen
Wilthagen is hoogleraar aan de Universiteit van Tilburg en daarbij gespecialiseerd in arbeidsmarktvraagstukken. Hij richt zich met name op de beleidsmatige kant van de arbeidsmarkt en geeft ons inzicht in de trends op de arbeidsmarkt.

Hans Damen
Damen is een generaal van de Landmacht en in 2013 is hij uitgeroepen tot Beste Ambtenaar van Nederland. Hij is pionier in het gebruik van social media bij het Ministerie van Defensie. Als lid van Ambtenaar 2.0 probeert hij de overheid ook digitaal beter en meer open te maken.

Ralph Koolen
Theatermaker Ralph Koolen is gespecialiseerd in arbeidsmobiliteit. Met zijn theatershow: ‘Stop met solliciteren, ga toch werken’ heeft hij reeds honderden werkzoekenden weten te inspireren.

Overige namen….
Naast een plenair programma, zijn er bij het festival ook interactieve deelsessies.

Interactieve lab-sessies

Lab A: Annemieke Methorst van Stichting DeBroekriem (max 50 personen)
Methorst is HR-manager bij DeBroekriem en expert in vrijwilligersmanagement. Dankzij het strakke beleid is DeBroekriem uitgeroepen tot Beste Vrijwilligersorganisatie van Nederland. Methorst geeft bij één van de deelsessies inzicht in de kracht van peer 2 peer communities voor werkzoekenden.

Lab B: Maaike Toonen van Koninklijke Bibliotheek Nederland  (max 25 personen)
Maaike Toonen, Programmacoördinator basisvaardigheden bij de Koninklijke Bibliotheek vertelt over de rol die de openbare bibliotheek speelt in het Sociaal Domein. Bibliotheken profileren zich steeds als brede, maatschappelijke bibliotheek in het hart van de lokale samenleving. Koninklijke Bibliotheek start in 2018 een samenwerking met Stichting DeBroekriem, Toonen verteld wat dit voor jouw bibliotheek kan betekenen.

Lab C: Aaltje Vincent, auteur van Jobmarketing 3.0  (max 50 personen)
Aaltje is dé expert in ‘Jobmarketing’ en kent alle manieren om slim nieuw werk te veroveren. Ze is een graag geziene gastspreker bij DeBroekriem en verzorgt nu de masterclass Jobmarketing 3.0.

Lab D: Yvonne van Mierlo, van Movisie  (max 50 personen)
Van Mierlo was wethouder Werk en Inkomen en is nu Voorzitter van de Raad van Bestuur van Movisie, het landelijk kennisinstituut en adviesbureau voor de aanpak van sociale vraagstukken. Van Mierlo geeft inzicht in succesvolle projecten die middels vrijwilligerswerk de participatie in steden verhogen.